woensdag 26 december 2007

Start

Vandaag begonnen met een blog over kleurkanaries.
Draag deze op aan mijn dierbare vriend Jacques van Helden welke helaas niet meer onder ons is.

Theo v. Kollenburg

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Alweer dertig jaar geleden dat we examen deden voor het kleurkanariekeurmeesterschap én het blijft nog steeds de kleurkanarieliefhebberij als katalysator welke ons als geestesverwanten in binnen en buitenland telkens weer bij elkaar brengt. De electronische snelweg deed inmiddels zijn intrede en is heden ten dage onontbeerlijk geworden om supersnel en efficënt in te spelen op noden van geinteresseerden.
Gelukgewenst met dit initiatief Theo ! Ik weet zeker dat het te Udenhout in goede handen zit.In de mate van mijn mogelijkheden draag ik m'n steentje graag bij.

Theo zei

Frans: Inderdaad een onvergetelijke tijd, gaat overigens wel erg snel.
Dank je wel voor je gelukwens en je steun om te trachten van dit digitaal vogelpraatje een succes te maken.

Theo

Johan van der Maelen zei

Dag Theo,

Ik wens je alvast veel succes met het fantastische initiatief. Zelf beheer ik een dergelijk blog en moet toch zeggen dat ik er ook al heel wat heb van opgestoken.
Johan van der Maelen

stefSQ zei

Theo,gelukgewenst met je initiatief.
De hobby van ons, bestaat niet alleen uit het kweken en verzorgen van vogels, maar ook uit het contact leggen en uitwisselen van ervaringen met andere liefhebbers.
Zelf ervaar ik dat door publiseren van artikelen b.v. over kobalt en onyx en combinaties hiermee, meer gediscuseerd wordt en zodoende het vuurtje aangewakkerd blijft.
Daarom is het goed dat je deze site hebt opgestart.
Onze vrienden in Belgien zijn ons hier een streepje in voor, hier zijn enkele goede sites die ook goed bijgehouden worden, want dit is ook belangrijk.
Zelf ben ik lid van de AOB en KBOF, en ik mag wel zeggen dat in beide bondsboekjes zeer goede artikelen staan.
Ik hoop in de toekomst iets te kunnen plaatsen betreffende de voortgang van mijn kweek over kobalt x onyx en zoals je weet, ik deze VOORLOPIG konyx noem.M.g.r. Stef.