maandag 7 juli 2008

zwart kobalt rood mozaiek


de mozaiektekening heeft zo zijn tekortkomingen, denk dat de combinatie mozaiek met kobalt mooie exemplaren kan geven. geef eens je mening

4 opmerkingen:

Frans zei

Ik vind hem voor een zwarte opvallend lichte hoorndelen hebben Theo. Voor het overige moeilijk te beoordelen ( niet voldoende belicht lijkt me )

Frans zei

Van de zwartserie tot albino...bezoek ook eens de 35ste Internationale C.O.M. Kleurkanarieshow te Mechelen (B) in de Nekkerhal op 1 en 2 november e.k. ( uniek in west Europa )
Zo'n 7.000 kleurkanaries eigen kweek laatste broedjaar in de wedstrijdklasse + op zaterdag 1 november aanbod van evenzoveel kleurkanaries in de verkoopklasse. TT-deelname van bekende topkwekers uit Belgie - Nederland - Frankrijk - Duitsland - Italie - Spanje - Portugal - Oostenrijk. ! Als kleurkanarieliefhebber mag U dit evenement niet missen ! Noteer daarom NU alvast het éérste weekend van november ! Een organisatie van de V.v.N.K. (vereniging voor nieuwe kleuren te Geel (B) Voor info: http://www.vvnk.org/

Frans zei

Betreft Int.C.O.M.-kleurkanarieshow te Mechelen georganiseerd door Kleurkanariespeciaalclub V.v.N.K. te Geel: Zoals de wedstrijdklasse vorig jaar van een verantwoorde verlichting werd voorzien ( extra kosten zo'n slordige 12.000 euro) zal vanaf dit jaar eveneens de verkoopklasse ( zaterdag 1 en zondag 2 november ) van eenzelfde extra-verlichting worden voorzien. Na een grondige studie zal ook de afdeling catering en verpozing nog meer te bieden hebben dan voorheen.
Aanwezigheid van enkele tientallen verlichte stands met vogelbenodigdheden van gerenommeerde bedrijven.
Mechels station NEKKER binnen geringe loopafstand -ruime bewaakte parkeermogelijkheid aan de showruimte van de Nekkerhal.
Internationale C.O.M. kleurkanarieshow te Mechelen heeft voor de kleurliefhebber veel méér te bieden dan bijv.een wereldshow. Voor de échte liefhebber is deelname of tenminste een bezoek aan deze unieke show daarom een absolute MUST.

Maria pascale Peeters zei

Wij willen u erop wijzen dat wij bepaalde personen en bedrijven vertegenwoordigen die geld willen investeren in winstgevende projecten of door leningen te verstrekken aan personen die financiering nodig hebben.

E-mail: Contact@cfi-info.com
E-mail: Directeur@cfi-info.com
Website: https://cfi-info.com

Neem contact met ons op voor meer informatie.